In de prak.

Ik ben een beetje geblutst van de val, zaterdag. Gisteren deed mijn hele lijf zeer. Vandaag was iets beter, maar ik ben deze nacht wel kermend wakker geworden omdat mijn slapende lijf beslist had dat het een goed idee was om een serieuze zwaai te maken met mijn linkerarm. Daarna een uur niet kunnen slapen van de zeer, het zal mij leren.

Het hand, daar was blijkbaar een flapwonde aan (pagina zeven, voor de liefhebbers) en dat weet ik omdat ik de brief heb gelezen. Het gaat over mij, dus dat mag. Een flapwonde, dat klinkt zeer kabouter plop, vindt u niet?
Maar goed: de hechtingen, die zijn eerder edward scissorhand dan kabouter plop. Het wordt een schoon stoer litteken, ongetwijfeld.

En voor de rest werkt het een beetje op mijn zenuwen dat ik niet zo beweeglijk ben als normaal. Wat mij verwondert, want ik ben sowieso niet zo’n beweger. En met u? Alles in orde?

3 thoughts on “In de prak.

  1. ja heel erg bedankt. Ik zeg tegen mijn eigen zo net na mijn lunch eens een kijkje nemen op kerygma aka rotten.be … smoaklijk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *