De nacht.

Wow. Dat was een rotnacht zeg. Zeker 20 keer wakker geweest, waarvan de helft bijzonder angstig. Dat er een mens op onze kamer stond, dat er ingebroken werd, dat er een stuk van het dak was ingestort, dat ik te laat was voor de les,…
Ik heb mijn lief een keer of drie wakker gemaakt, in paniek, om te vertellen dat er iemand ronddwaalde in ons huis. Waarna hij dus opgestaan is om te kijken en mij vervolgens gerust te stellen.

Oh, zo’n ambetant vrouwmens dat gij zijt zegt iedereen nu, hem zo wakker maken. Oh, dat valt wel mee, zeg ik dan, aangezien dat de 10 keer dat ik niet werd gewekt door de angstdromen dat het zijn schuld was. Hij is namelijk verkouden. En we weten allemaal hoe aangenaam het is om de sponde te delen met een snipverkouden man.

4 thoughts on “De nacht.

  1. 1 woord: logeerbed.

    Als Bart een zware verkoudheid heeft, doe ik geen oog dicht, want dan ligt hij voortdurend te woelen, te snotteren, te zweten en te hoesten. Ik kruip dan zelf in het logeerbed, en dan ben ik ‘s morgens tenminste fris genoeg om hem te troosten en te steunen :-p

  2. Allemaal min één dan toch. Ik heb nog nooit het bed gedeeld met een snipverkouden man.

    Smeer een beetje Vicks vapo rub op zijn borstkas, als dat niet helpt stuurt U hem naar de nachtwinkel om een liter melk op een plat bord. Daarmee zal hij wel een tijdje zoet zijn en komt U aan uw broodnodige nachtrust toe.

    Was getekend

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *