Talent.

Er zijn een paar dingen die ik beestig goed kan, wist u dat?
Zoals vergeten voedsels die toevallig in de frigo liggen tot een maaltijd combineren. Heel veel geld uitgeven op heel korte tijd. In de zetel zitten en absoluut niets doen. Mensen die hyper zijn rustig maken. Worst case scenarios bedenken. Dingen uitstellen. Enwatnogmeer.

Maar absoluut in van mijn grootste talenten is schieten aan het schietkraam. Gelijk een echte vent, zo goed kan ik dat. Het geeft me ook een heel stoer gevoel. En ik moet altijd al van tevoren huppelen als we een kermis zien en mijn lief zegt “straks gaan we dan eens schieten é”.

En dus hebben wij sinds zondagavond weer een paar waardeloze sleutelhangers bij. En hoop ik dat het gauw halfvastenfoor is!

8 thoughts on “Talent.

  1. ik schiet ook zo graag maar t is van willen maar nie kunnen bij mij. Als kind ging ik al mijn geld verschieten voor een doosje wasco’s. Kostelijke wasco’s waren dat.

  2. Mag mijn lief volgende keer mee met jullie naar de kermis? Die sleept mij ook elke keer mee naar het schietkraam 🙂

  3. Nu ik er over nadenk, de tijd van eendjes vissen en de flosj pakken komt er weer aan voor ons, eindelijk !)

  4. Serieus? Dan moet je nog andere dingen kunnen waar je een scherp oog en een vaste hand voor nodig hebt..poolen, bowlen?

  5. @ Els: nope. enkel schierkraamschieten. absurd hoor.
    @ Sandrien: ge moet dat zelf leren é. het is dikke fun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *