Werktitel: eddie.

Ja, hoe gaat dat é. Eerst wilt ge niets zeggen op uw blog omdat het risico te groot is dat ge dan ook slecht nieuws moet zeggen. En dan wilt ge niets zeggen op uw blog omdat ge uw maten en familie persoonlijk op de hoogte wilt brengen. En dan wilt ge niets zeggen op uw blog omdat uw lief ineens op de lichtbak komt en ge schrik hebt van die nieuwe lezers sindsdien (alsof ik mijn initiële lezers wel allemaal ken, ik weet het. Maar toch: gulder zijt die van mij, dat is anders). En dan gaan die nieuwe lezers weer weg, maar tegen dan zijt ge het gelijk al zodanig gewoon van niks te zeggen dat het gelijk niet meer van komt.

En dan opeens is uw buik dik en beweegt het zelfs al een beetje. En begint het ferm op te vallen dat ge niet gewoon een beetje wintervet meedraagt.

Bij deze dus officieel voor de weinigen onder u die het nog niet zou weten: als alles goed gaat zijn wij vanaf augustus met drie, hier ten huize. En wij zijn daar zeer — om niet te zeggen euforisch — content over.

58 thoughts on “Werktitel: eddie.

 1. als trouwe, (anonieme) lezer eens tijd om uit de schulp te kruipen bij zoveel goed nieuws : proficiat!

 2. Proficiat!
  Wel toevallig: mijn vrouw is zwanger en ‘t is ook voor augustus (de zesde).
  Ander toeval: mijn vrouw en ik zijn onze relatie begonnen in december 2004. Ik meen hier ergens eens gelezen te hebben dat Henk en jij ook in die periode begonnen zijn. (Wij zijn ondertussen wel getrouwd.)

  Schopt de kleine al? Bij ons sinds een dikke week.
  Hoe zit het met het gewicht? Of is dat niet voor publicatie? Mijn vrouw is sinds het begin 5 kg afgevallen… Ik denk (en hoop) dat we nu echter wel op een keerpunt zitten.

 3. Fantastisch 🙂 Kindertjes van de maand augustus zijn de max, vol energie en zonnig.

  Geniet ervan, op alle vlak! Wedden dat het een kindje wordt met veel humor in zich 😉

 4. Moh zeg, zo wijs! Nog een mini mini redactielid erbij! Dikke proficiat (en als hij/zij naar zijn/haar vader aardt, dan wens ik je alvast veel courage)

 5. aaaah proficiat…

  zie wel dat die juich van zoveel tijd geleden op een klein nieuw bundeltje energie in jullie gezin wees.
  Tof nieuws.

 6. Wauw, proficiat!
  Ik kreeg een donkerbruin vermoeden toen jullie diertjes-sjablonen aan het kiezen waren in vorig postje 😉

 7. ‘k had het ook al tussen de lijntjes gelezen, maar desalniettemin een dikke proficiat, hoera!

 8. Een hele dikke proficiat! Geniet van deze mooie tijd. Jij bent fan van Kluun, hé? “Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt” is een aanrader.

 9. Eddie, geweldig zeg!
  En nogmaals hoera, want ik lees graag postjes over buiken en babies 🙂

 10. Super ! Ik ken je enkel van je blog en toch krijg ik het helemaal warm van je berichtje. Ik ben heel blij voor jullie.

 11. Hey gewezen eindwerklezer / kritisch-relevante vragensteller:

  proficiat! Het kan niet anders dan een coole chick of nen megagrappige kerel worden 😉

  grz,
  Tim

 12. Ik had het al via via gehoord, maar als ge niets zegt, kan ik u geen proficiat wensen ook hé. Dus bij deze. Hiep hiep hiep en al.

 13. Woehoe! Het was inderdaad niet helemaal een verrassing maar zeker en vast een een dikke proficiat!

 14. Een welgemeende hoera voor jullie beiden!
  Ik meende inderdaad al zoiets tussen de lijntjes te hebben gelezen. Onlangs had ik er zelfs nog over op café met een van je andere trouwe lezers. Jaja, beroemd en al… 😉 Straks kan je de babyfoto’s nog voor veel geld verpatsen aan Story.

 15. Tom, moet zo jaloers niet zijn dat mijn lezers wel commentaar geven, jong.
  Bart, ik zou graag hebben dat ge niet vertelt over uw vrouw die vijf kilo vermagerd is sinds ze zwanger werd. Dat is slecht voor mijn zelfrespect
  Greet, en nog mensen: henk heeft “eddie” gekozen. Voor de geboorte mocht hij een naam kiezen, daarna echter…

  En @Iedereen: dankuwel

 16. We hebben al een paar gezegd hoe blij we zijn , maar toch nog eens PROFICIAT !! Dat worden weer nichtjes (?) neefjes (?) die veel aan elkaar zullen hebben . Leuk om naar uit te kijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *