Verf.

De laatste fase van het verbouwingsproject beneden is ingezet, en wel met een vriendelijke dame van colora die langskwam om ons te adviseren over de kleuren in de leefruimte. Pas op: we wisten wat we wilden, maar zo’n grote ruimte met zoveel verschillende eisen en elementen, dat is moeilijk. Er is nl. een keuken, een stuk leisteenvloer, een stuk parket, een oude schouw, een paar meubels die niet altijd even gemakkelijk te combineren zijn en wat nog allemaal. En we wilden graag veel licht in de ruimte trekken.

Ons idee van de knalgroene muur bleek uitstekend te zijn, maar naar de zitruimte toe gaan we toch nog met een tweede (minder knallende) kleur groen werken. En een mooi wit hebben we ook nu.

Terwijl we bezig waren oook de kleuren van de kinderkamer even laten bekijken. Ook daar helemaal bevestigd in wat we wilden.

Nu nog de verf op de muren krijgen en we zijn er helemaal.

3 thoughts on “Verf.

  1. Je zal er uiteraard je redenen wel voor hebben, maar ik mis die serie vervolgverbouwingsfoto’s zoals vroeger. (Ha! Gisteren bij Comedy Casino, wist ik meteen over welke lijmvloer hij het had! Dankzij die foto’s.)

  2. Ik heb vier maanden geleden één livingmuur knalgroen geschilderd, en ik word er nog elke dag blij van!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *