Online.

Maar kijk nu toch, ik heb zowaar al vier dagen niks op mijn blogue geschreven. Wel in mijn boekje dat ik overal meezeul, maar er is gewoon niks online geraakt.

Het is vreemd hoe de baby in mijn buik nu — 6,5 maand, indien u zich vragen zou stellen — toch af en toe mijn doen en laten begint te beïnvloeden. Het gaat allemaal niet zo rap meer, meneer, en ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik dat niet vervelend vind. Het aanvaarden van mijn eigen grenzen is nu niet echt een talentje te noemen.
Dat ik een beetje gepakt word op snelheid door het leven (probeert u zich maar eens walvisgewijs voort te bewegen) zorgt ervoor dat ik niet aan het online-gebeuren toekom. Er moeten stageverslagen geschreven (en dat duurt dubbel zo lang als normaal), er moeten taken verbeterd (idem), en ik heb zorgen over mijn vervanging: er wordt momenteel een propere handleiding bij mijn studenten geschreven. Veel werk, dus.

En veel leven ook, natuurlijk. Een trouwfeest, een moederdag, een geboorte van een vers neefje (hoera voor Josse! Foto’s volgen…), een babyles en een avond bij de Lunatiekers.

Misschien moet ik me toch eens een iphone aanschaffen, en zo een mobiel online-abonnement. Zou dat gemakkelijk werken, denkt ge?

2 thoughts on “Online.

  1. Als het is voor postjes te schrijven voor op uw blogue, gok ik van niet. Maar geen enkele smartphone is daarvoor helemaal geschikt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *