Mira.

We zijn thuis, we zijn een beetje moe, maar we zijn vooral heel blij. En trots. En content. En moe, maar dat had ik al gezegd zeker?
De komende dagen op kerygma: stoere verhalen over drie dagen weeën en alsnog een keizersnede, foto’s van het mooiste meisje van de wereld en een pleidooi voor de vermindering van hormonen in het vrouwelijk lichaam.
Of niet, want ik kan gelijk hoegenaamd niet inschatten hoe de komende dagen gaan verlopen.

Voor de nieuwsgierigen onder u: maestro decroubele kwam met het gezin zondag op bezoek en nam een paar foto’s. Mira op dag drie dus. hoera!

2009-08-09

37 thoughts on “Mira.

 1. Prachtig, wat een schoon boeleke! En ze lijkt op haar vader. Maar dat kan ook komen doordat ik alleen die zijn gezicht ken.

 2. Brrrr, drie dagen weeën. Ik krijg plots een flashback naar 31 oktober, 1 en 2 november. Mijn weeën zijn toen begonnen tijdens het optreden van Gunter Lamoot in de Minard.

 3. Ziet er een wreed schoon boeleke uit!

  Als je een blogkske gaat plegen over keizersnedes: ongetwijfeld een goede daad om es te melden aan uw publiek hoe verdomd lang ge dan – na dat ze u opengesneden hebben – op Recovery moet liggen en dat ze dat nooit tonen in die bevallingsprogramma’s, waar opengesneden vrouwen precies vijf minuten later al blijgemutst met hun baby in hun armen hun kamer worden ingerold. Mijn oren ja. De langste uren uit mijn leven, en niemand die mij dat op voorhand had verteld. Had ik dat op voorhand geweten, ze waren mssch iets minder lang geweest.
  Of was ‘t helemaal anders bij u?

 4. “Ze lijkt op haar vader.” Het zal wel niet, waar zijn de bakkebaarden dan? 😉
  Proficiat hé, Ilse goed gedaan zeg!

 5. Dikke proficiat met jullie prachtige dochter, het is een heel mooie baby. Ik hoop dat je snel recupereert en er volop van kan genieten!

 6. welkom in de wondere wereld van de kleine patatjes (ook wij zijn pas nieuw).
  Een dikke proficiat aan de trotse mama en papa

 7. Ze is prachtig, dikke proficiat!!! Prachtige naam ook.

  En wees niet te zuinig met die stoere verhalen, mensen mogen gerust weten hoe zwaar het is om te herstellen van een keizersnede EN een lange arbeid. Mensen durven namelijk vaak suggereren dat keizersnede de makkelijkste manier van bevallen is.

 8. Niks zo vermoeiend als de materniteittijd.
  Maar hey, wat een beauty!
  En ze er dan toch niet moeten uitpersen of wat, pff? 😉
  Hopelijk herstel je vlug en kan je volop genieten van de dingen waar nu van te genieten valt.
  P.S.: Schitterende naamkeuze!

 9. My god, drie dagen weeën?! Mijn bevalling liet zich eerder omschrijven als (relatief) kort maar krachtig. Respect, in elk geval. Maar zo te zien was het de inspanning meer dan waard 🙂

 10. Kijk zie, Mira! Schreef je vorige week, ik geloof dat het misschien wel op 7/8/9 was, een mailtje ivm boekje… wist ik veel welke arbeid jij op dat moment aan het verzetten was! Proficiat en vooral, zoveel keer maak je dit niet mee in je leven, dus (proberen) genieten! Kleine tip: niets moet, alles mag, jullie ritme bepaalt de dag.

 11. Toen ik de foto van Mira op de site van Lien zag, dacht ik al dat het een keizersnedekindje was. Zo’n mooi, rond bolleke. Het is een schatje. Gefeliciteerd!

 12. Proficiat!
  Zelf moeder van een Mira zijnde vind ik het (uiteraard) een prachtige naam.
  En zo’n schoon kindje!
  Geniet ervan!!

 13. Fantastische naam, heel schoon boeleke!
  Proficiat i. & h.!
  (En ook alle anderen die de volgende jaren heel veel voor Mira gaan betekenen natuurlijk)

 14. Gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochtertje! Mooie naam en prachtige foto. *smelt*

 15. Wat een schatje!!!! Ja, wij moeten toegeven dat deze spruit toch van hare papa weg heeft. Voor de mama een spoedig herstel toegewenst, zo’n keizersnede is ni niks!

  Tot gauw xxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *