Afweersysteem ammehoela.

De laatste 24 uur werd er hier gevaccineerd dat het een lieve lust was: lief en ikzelve kregen gister een portie griep door de aderen gejaagd, Mira ging vandaag naar kind en gezin voor twee spuitjes en een mondvaccin. Het spreekt voor zich dat ze de hele bevrijdingslaan bij elkaar heeft gekeeld. En dat ik vanavond voor haar bad behoorlijk ontroerd was door de twee aandoenlijke plakkerkes. Eentje op elke babydikke bil.

Ze reageert zoals in de boekskes staat: koorts (38 daarnet), slecht drinken, moe en huilenhuilenhuilen. Benieuwd wat het vandenacht gaat geven.

Wat niet in de boekskes staat: dat uw kind na een suppooke opeens kan rollen van buik naar rug. Leve perdolan!

5 thoughts on “Afweersysteem ammehoela.

  1. pfff, ik was daar vorige week ook kei enthousiast over (dat rollen van buik naar rug) tot die van K&G kei droog zei: oh maar da’s niet van kunnen hoor. Da’s meer van iets zien, hoofd draaien en door dat gewicht het evenwicht verliezen” en ik: * euh….ok. Niet dan*

  2. ja, de eerste. maar ik wilde nu toch starten: tegen dat ze naar de creche gaat zou ik graag hebben dat ze de belangrijkste heeft gehad.
    ze is beter vandaag, heb ik de indruk. maar wel een beetje verkouden, precies

  3. Moest ik iets in mijn poep geduwd krijgen ik zou me ook als de gesmeerde bliksem op mijn rug draaien om te zien wie de snoodaard is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *