Aaaaaand we’re back….

Goh, weet ge nog, die keer dat ik gehackt was? Ik bleek zoveel brol op mijn server te hebben dat ik niet eens wist waar het precies was, dus moest ik alles backupen, deleten en herinstalleren. Het was die keer dat de theorie weer eens niet strookte met de realiteit en michel daarna begon te peuteren in de database. Het was die keer dat ik machteloos en kapot van de stress op refresh zat te duwen.

In die tijd, toen ik gehackt was, was ik eens jarig ook. En ik ging brunchen, naar een expo, en kreeg mooie cadeautjes. In die tijd waren er ook eens vriendinnen op bezoek met massa’s luxe-eten.

Dat waren nog eens tijden, jong. Maar het is allemaal gepasseerd nu. En michel heeft een db-backup gemaakt ook. hoera!

One thought on “Aaaaaand we’re back….

  1. proficiat! vandaag jarig dan? (mijn opa ook!) (en oktober is de beste maand om te verjaren, zonder vergelijk!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *