Aan zee.

En zodoende gingen wij naar zee, op uitnodiging van de mama van Catherine en Ine. Zij verhuurt namelijk sinds kort appartementen in Oostende, en we mochten uitproberen en feedback geven. Een soort try-out dus. En het werden twee fijne dagen: het appartement is zeer mooi en ingericht, met veel smaak en is voorzien van alle comfort. Een massagedouche, heerlijke bedden (en ik heb een moeilijke rug, dus ik weet waarover ik praat), een perfect uitgeruste keuken (aargh, die koffiemachien, dat zou hier ten huize ook niet misstaan) en zeer goed gelegen. Een paar minuten stappen naar de zee, een paar minuten naar allerhande winkels en vlakbij de kusttram. Het is nu geen weer om het te gebruiken, maar er is ook een mooi terras waar het in de zomer waarschijnlijk zeer fijn is om van BBQ te doen.

Added bonus: Lieve verhuurt een aantal extra’s die het verblijf de voordelen van een appartement (het comfort, de ruimte, de privacy) en van een hotel geven: zo kan je lakens en handdoeken bestellen, er kan voor een ontbijt gezorgd worden (zelfgebakken brood, kaas, zoet beleg, kiwi, cake en appelsienen om te persen). Bij aankomst was de frigo voorzien van de essentials: water, frisdrank, bubbels,… En we huurden een doos “basics”: al die dingen die je normaal moet meesleuren naar een appartement (tabletjes voor de vaatwas, wat kruiden, keukenhanddoeken, mosterd, olijfolie, keukenrol,..), en die wij sowieso voor de helft vergeten. Goed tegen de stress, zo’n doos.

Een adres om te onthouden dus, en in de zomer een keer terug te komen.

Info op de website.

6 thoughts on “Aan zee.

  1. Waw! Knappe appartementen! En alles erop en eraan. Mochten we niet gratis kunnen logeren in het appartement van mijn schoonouders, ik zou direct reserveren. Knappe website ook.

  2. Het is inderdaad een aanrader. We mochten er het kerstweekend doorbrengen en het was geweldig. Het zal er na de werken nog beter uitzien, dus wij gaan zeker terug.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *