Kom jipke, kom.

Het zijn spannende tijden, hier. De gsm ligt constant binnen handbereik en om de zoveel check ik de online-status van de familie moestuinstraat. Als ik te lang niets hoor, dan bel ik. Soms krijg ik niemand aan de lijn, en dan maakt mijn hart een sprongetje. En als ik haar dan toch hoor is het altijd een beetje een zucht van teleurstelling. Dan blijf ik trouwens met opzet lang doorbabbelen, want vorige keer was er ook een gesprek tussen twee weeën door, de snoodaards.

Want ik word dus wel meter, peoples. Binnen — euhm — zeven dagen geleden eigenlijk.
De peter polst af en toe facebooks- en mailsgewijs, dus ook hij zit op even hete kolen. Mijn geboortecadeautje deel 1 ligt klaar, deel 2 staat op standby om als het zover is afgewerkt te worden. Ik heb een meisjesnaam én een jongensnaam.

Ik ben er klaar voor Jip. Ge moogt echt komen nu.

6 thoughts on “Kom jipke, kom.

  1. Lekker spannend hé. En tof, want gij moogt binnenkort weer zo een heel klein babietje knuffelen. Alhoewel….Zo’n 42 weken baby, dat moet toch al tegen de vijf kilo gaan zeker? …Succes Lien dan maar!

  2. Heel spannend, nu kan het toch echt niet lang meer duren. Ik wacht op de eerste foto alhier van uw metekind!

  3. @Jessie: wow, ik koop geen kinders van 5 kilo zulle. Als hij/zij 3,5kg haalt zal dat al veel zijn. Janne was tien dagen te laat en woog 3125g.

  4. Wij kopen inderdaad kleine kinderen, hoor. Niet vreemd als je weet dat we samengeteld amper de 3,30 meter overstijgen. Laat ons gokken op een goeie 3 kilogram en vooral een gezonde worp.

    Maar ‘t komt wel, dat Jipke. Even geduld, denken we dan maar…

  5. Ik ben al lang blij dat ik niet de enige ben die op zo’n hete kolen zit :-)! Komaan Jip!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *