Parenting.

Weinig tijd om te schrijven, de laatste dagen: ik bereid een kanjer van een nascholing voor (stress!), we werden getrakteerd op Sergio Herman (lekker!) en ik moet subiets naar de Pop poll vertrekken met juffrouw klijn (Meiskes-avonden, wahey!). Daarom: verse foto’s van mijn dochter, de activiteiten van het weekend samenvattend (van neus uitspoelen neem ik geen foto’s, for obvious reasons)

Ze eet.

het concept lepel is haar nog niet _volstrekt_ duidelijk

Ze probeert te kruipen.

ja, dat is een kruiphouding, dat denken wij ook

Ze probeert uit haar park te kruipen.

the great escape part 236

Ze speelt met haar moeder.

ladies in red

Ze speelt met haar vader.

een muzikaal genie, ik zweer het u

Meer op Flickr.

11 thoughts on “Parenting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *