Luz de Lux.

Wie hier al een tijdje leest heeft haar al af en toe zien passeren op kerygma. Vriendin B. ofte Babs. Vorige week laadden Lien en ik eindelijk het Sientje in de auto en reden naar Leuven, alwaar vriendin B. resideert, een zoon opkweekt en tegelijkertijd een winkel runt.
En omdat ik fier ben op mijn vriendinnekes: Luz de Lux, zo heet die winkel, en het is vriendin B. ten top — prachtige, stijlvolle outfits, schoenen en accessoires. In alle prijsklasses. En sommige dingen met een beetje nen hoek af, zoals ik dat graag heb: ik heb bijvoorbeeld een roze jasje gekocht, manman — precies Jackie O.

Gratis erbij: het advies van B., gepokt en gemazeld in het mode-gedoe én het gezelschap van Simon, vijf weken oud en meestal bij haar in de winkel. Cuteness!

Luz De Lux, in Leuven. Als u langsgaat, doe groetjes van mij.

4 thoughts on “Luz de Lux.

  1. Als ik nog es in Leuven ben, zal ik zeker passeren. Mis wel een beetje sfeerfoto’s en foto’s van de collectie op haar website. Aan de andere kant maakt mij dat wel meer nieuwsgierig…

  2. een rood kleedske daar kan ik nog goed inkomen, maar een roze jasje?! dat vraagt overtuigende foto’s 😉
    heb trouwens leuk anekdootje: kom ik zaterdagavond thuis van congres, begint de zoon (9 jaar) voor mijn thuiskomst speciaal een ‘saus of music’ te performen… hij had het gevonden via you tube en tijdens de week van buiten geleerd 🙂 Ik zweer u, dat was nog beter dan het programma zelf!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *