Pardon.

Pardon dat ik geen meningen heb vandaag. Mijn meningen zijn op, want ik ben een beetje moe en een beetje gestresseerd.

Lachen met dwaasheden, dat dan weer wel. Zoals breed grijnzend toen de studenten een super mario tune onder hun stop motion hadden gemonteerd. Of hardop met ene K. Fillet die de wereld facebooksgewijs geruststelt dat de redactie ons op de hoogte zal houden van belangrijk nieuws: het paard van Kris Peeters heeft niks. Stop de persen! En een beetje melig met de woorspeling een blogje kaas. Een blogje kaas, zeg. Dat is nog beter dan dat van die boren, Gudrun.

Ik lach daar allemaal mee, want het is over het algemeen een weekske voor te bleiten. Pardon dus. Uw meningen haalt u beter elders vandaag.

7 thoughts on “Pardon.

  1. Ik voel met je mee. En ik zit al een half uur lang te denken of ik al dan niet zo reageren. Want ik had vorige week nog staalhard beweerd tegen collega’s dat het echt wel beter ging nu. En dan lees ik jouw blog en is het er allemaal weer terug. En weet ik weer dat er begin juni ook zo’n week wacht. Dju toch. Sterkte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *