Meten is weten.

We zijn in een klus-stuip getrokken, deze ochtend. Het zal de lente zijn, denk ik. En de kriebels die daar bijhoren om koebeesten bij horens te vatten. Alleszins: er wordt hier vanalles opgemeten, het laatste uur. Ramen en muren en hoekjes en kantjes. Want wij gaan straks naar de gamma en dan ga ik dus plots planken hebben in mijn berging en mandjes in de kelder en vliegenhorren voor de ramen. Dat gaat dus mega-kewl zijn, ik voel het al. Opbergruimte! Praktische en handige huishouddingen! Ik word er nu al blij van zeg.

4 thoughts on “Meten is weten.

  1. Nee echt, zo’n schijnbaar idiote dingen geven zoveel levensvreugde! Ik heb weken dolgelukkig rondgelopen toen ik eindelijk mijn ramen op kipstand kon openzetten.

  2. In de lente moet het nestje in orde geraken.
    en nu je het zegt. Ik moet ook eens dringend om vlieghorren gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *