Topweekend.

Er werden plannen gesmeed over comedy en de Gentse Feesten, we kregen Josse en zijn ouders op bezoek, ik maakte een kieken en at het op samen met mijn liefke, terwijl onze bloedmooie dochter boven rustig sliep en wij een film keken. We aten paaslunch bij mijn ouders, samen met de meetjes, en de paasklokken brachten massa’s mooie kleerkes voor de baby die te klein is voor chocolade. We aten tiramisu bij de schoonouders, stopten Mira in een grootouderlijk bed en dronken te veel pintjes met de vrienden van vroeger. We sliepen de pintjes in shiften af, en gingen op taart en koffie en supergezellig eten bij kameraden en ploften vervolgens uitgebreid in de zetel om naar de lichtbak te gapen.

Topweekend, zou de hollander zeggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *