Catch 22.

Mijn RSS-feed is kapot.
En ik weet niet hoe ik het moet oplossen.
En de pech is dat iedereen die er iets van kent waarschijnlijk via RSS leest. En dit dus niet leest. En dus niet weet dat ik een probleem heb.

Gawd. Hoe Kafka is dat niet zeg.

9 thoughts on “Catch 22.

  1. Zijde zot, als gij een dag niet blogt, sta ik direct op uw blog om te zien wat er scheelt. Gewoontedier noemen ze dat.
    Verder kan ik u niet helpen.

  2. het rare is dus dat de feed wel compleet is als ge hem zo bekijkt, maar hij wordt niet opgepikt door readers.
    Ik heb nu gemerkt dat ik na die laatste post een paar missed schedule-posts had (ik had dingen klaargezet voor terwijl ik op reis was, en die zijn niet gepubliceerd). Ik heb die nu gedelete in de hoop dat het dan ging opgelost zijn, maar nada.

  3. Neent, van theme veranderen verandert er niets aan.

    Het blijft nog altijd dat hij alleen voor voor bepaalde user agents (gelijk ook Google en dus ook Reader) een lege pagina geeft van 9 bytes. En ik weet niet waar het aan zou kunnen liggen, uw robots.txt doet wat hij moet doen en alles.

  4. Ironisch genoeg besloot Bloglines om jouw feed terug op te pikken bij het verschijnen van dit artikel (en de 5 artikels ervoor die nog niet ingeladen waren). Ik pleit schuldig: ik lees alleen. maar. rss.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *