Alles moet weg! (1)

Mijn ouders, die hebben een magazijn, hier ergens in de stad. En zoals dat gaat met mensen die een dochter hebben die al eens een onbezonnen aankoopje durft te doen, staan in dat magazijn behalve wat grief van hen vooral veel spullen van mij. Grote spullen die niet in mijn kelder passen.
Jammer genoeg hebben ze nu besloten het magazijn leeg te maken en — oh horror — moet ik dus mijn spullen weghalen. En ik heb geen plaats hier thuis. Omdat ik soms zo vreselijk web 2.0 ben dat ik er zelf schrik van krijg, gooi ik ze op het interweb, eerst hier voor ze op 2ehands.be ofzo gaan. De eerste kans is dus voor u, lieve lezers, en vooral: dit is minder werk dan op 2ehands zetten.

First up: the old bike. Ik ben daar eerlijk in: er is werk aan. Nieuwe wielen, een nieuwe ketting, een laagske verf, beetje roest afschuren, nieuwe lichten en remmen enzo. Het beestje heeft namelijk afgezien van een paar jaar buitenstaan op een koer in de regen, door weer en wind. Maar! Het is een oude, authentieke, stevige, Hollandse fiets. Hij was eerst wit, en van mijn mama, en toen heb ik hem als puber ingepikt. Waarna ik hem achtereenvolgens (1) roze (2) met madeliefjes en (3) zwart heb geschilderd. Hij heeft me naar feestjes in het hele meetjesland gebracht, tot ik een mobilette kreeg, en lui werd. Toen ik alleen ging wonen was hij er opnieuw, dit keer om de hele stad mee rond te dweilen. Ah, the stories this bike could tell. Maar een leuke fiets dus, en ook nog voorzien van een zeer hoog coolness-gehalte.

fiets te koop!

Alleszins: hij moet weg! Moet ge’m hebben? Noem uw prijs via het contactformulier! Of gewoon op mail, als ge mijn emailadres hebt.

3 thoughts on “Alles moet weg! (1)

  1. Verkoopt ge de mobilette ook? Want de stories die daar uit zouden komen wil ik gelijk wel liefst enkel op een discreet adresje afgeleverd zien!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *