hallo, uitstelgedrag.

Lange weekends, hoera. Het was zo loom en traag dat ik zelfs niet aan bloggen toekwam. Het is wat.

Mijn Sien kwam op bezoek, samen met haar moeder. Ik kreeg een boek, dat me nu al de rest van het weekend opslorpt en meesleept, en een blauw-wit gehaakte muts. I’m a very stylish buffalo-girl voortaan. Ik ging naar het voetbal en schreef daar nog eens over. We dronken koffie in het coolste koffiehuis van Gent, met warme vrienden en dochters die steeds meer vriendinnen worden, nu die van ons wat ouder wordt. Ik werkte de website af, en er werd gewinkeld, voor winterjassen en nieuwe kleren. We vierden een verjaardag, en ik kookte elke dag. En we deden dutjes, want de dochter heeft half zes als haar nieuwe opstaantijd gekozen. En nu is het 22h en morgen is er les en ik moest dat nog eens bekijken, precies. Maar niet voordat ik eens een blogpost heb geschreven, natuurlijk.

*rolt met haar ogen*

2 thoughts on “hallo, uitstelgedrag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *