Wietel Wietel.

Had ik eigenlijk al verteld dat wij met Mira op muziekles zitten? Neen zekers. Wel, wij doen Muziek op Schoot bij mijn lieve collega M., bij Tuimeloor. Hoewel u die op schoot wat ons klein grut betreft gerust met een korreltje of vijf zout mag nemen.

Maar het is dus supertof: we leren liedjes, we mogen met belletjes en instrumenten spelen en we zien Mira vreselijk hard evolueren tijdens de sessies. Vooral het onderdeeltje “instructies volgen” was in den beginne niet echt haar forté, maar ze begint het echt te kunnen ondertussen.
Wat zo leuk is ook: door die lesjes zingen we ook thuis veel meer. En Mira vindt dat super. Er is een liedje, met bewegingen, dat hier absolute favoriet is.

Samen op de fiets, wiebel wiebel wiebel.
Oei, voel ik daar iets, kriebel kriebel kriebel.
Paardjes in de wei, hobbel hobbel hobbel.
Hou je vast aan mij, daar is nog een bobbel!

De laatste weken doet ze keihard mee, met een stralende glimlach op haar gezicht. En sinds een paar dagen hoor ik haar onder het spelen regelmatig “Wietel Wietel Wietel” zingen. Ik moet altijd ongelooflijk op mijn tanden bijten om haar niet op te eten als ze dat doet.

3 thoughts on “Wietel Wietel.

  1. Ze zijn zo ongelofelijk schattig in het interpreteren van teksten. Het kindje van mijn beste vriendin gaf door de babyfoon wekenlang zijn versie ten beste van “Slaap zacht” uit Mega MIndy.

    Met veel affectie en een ongelofelijk schattig hoog stemmetje zong hij : “slaap ZAKK, slaap ZAKK, hmm hmm hmmmmm waKK”

    Wij vonden zijn versie eigenlijk beter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *