Ik heb ook niks gezegd.

Ik heb ook niks gezegd, ik. Maar misschien las u hier al, in de renaissance van de blogosfeer. Toen bloggen de eerste keer hip was geworden. Daarna zou het nog een paar keer in en weer uit zijn, en weer in en weer uit, en elke keer zuchtten wij die al meegaan sinds de nederzettingentijd een beetje, en we schreven nog een stukske. Maar misschien las u hier dus al, in 2008. Dan weet u vast meteen wat ik niet zeg. Dat van dat roze, en overweldigend veel leute, zo wijven onder elkaar.

Voor al de rest, u die geen idee heeft waarover het gaat: zet een groot roze kruis in uw agenda van 12 tot en met 18 maart. Zelfs als u een piemel heeft, ja, want wijven zijn niet discriminerend. Wij staan open voor andersdenkenden, anderstaligen en andersgeslachtigen.
Enfin. Het komt dus echt. De Editie 2012. We hebben een hashtag, hipperds dat we zijn, nieuwe tagline, we zijn bezig met de dagthema’s en ons mannelijk werkpaard knutselt aan techniek, lay-out en logo. Ondertussen lakken wij onze nagels. Ook belangrijk.

Als u op de hoogte wilt gehouden worden, emailsgewijs: laat een commentaar achter. Met een bestand emailadres. Ja, het is tegen u, hdbfgdshvdsd@htdvchs.org.

43 thoughts on “Ik heb ook niks gezegd.

  1. Jong, hipperd en vrouwelijk. Hmmm. 2008, waren er toen al blognederzettingen? Hoho, ik vraag me gelijk af waarom me dat ontgaan is. Enfin. Goeiemorgen.

  2. zal het met aandacht volgen maar haak onverbiddelijk af als het over maandstonden, Daktarin en afkolven begint te gaan.Er zijn grenzen 🙂

  3. Vandaag het stof nog eens van mijn blog geblazen en daarom meer dan ooit geïnteresseerd. Bestaand e-mailadres: check!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *