i. geeft het weg.

Als een mens een blog heeft, worden er al eens cadeautjes promo-cadeautjes binnengegooid. De ene keer speelgoed voor mevrouw de dochter, de andere keren dingen die op zich wel coole gadgets zijn maar waarvan schrijver dezes — als ze heel eerlijk is — weet dat ze gewoon een paar jaar in de kast cool gaan liggen wezen en dan in een garageverkoop zullen eindigen (wel, hallo daar, lange kromme zin en geen energie om na te denken over een betere formulering).
Gelukkig heb ik een blog, en doe ik al graag eens een weggeverke. Zoals vandaag.

Fatboy, uw weet wel van de zitzakken, die hebben een outdoorgamma en uw dienaar ontving twee producten uit dat gamma, ter promotie van de Lazy Sunday-campagne.
The Desswerrum, ofte: een warmwaterkruik met een schoon kussen eromheen. En The Waynecooler, een fluo-wijncooler in limited edition.

U bent kouwelijker dan ons, of u drinkt meer witte wijn op verplaatsing zodat u geen frigo bij de hand heeft? Een gil in de commentaren zal volstaan, en het pakket is het uwe.

77 thoughts on “i. geeft het weg.

 1. Hallo

  Ik lees hier al lang stiekem mee, maar heb nog nooit gereageerd. Nu kan ik ‘t toch niet laten! 😉
  Ik ben erg geïnteresseerd in de warmwaterkruik. Waarom? Na lang twijfelen zijn wij voor een 3de spruit gegaan en toen bleken ‘t ineens nr 3 én 4 te zijn. Ik ben m.a.w. zwanger van een tweeling! Ik zou die warmwaterkruik héél goed kunnen gebruiken want ik ben nog maar halfweg mijn zwangerschap en heb nu al serieus las van mijn onderrug en ‘t zal er natuurlijk niet op gaan beteren…
  Groetjes, wij duimen 😉

 2. Ooooo een mooie warmwaterkruik
  voor op mijn zwangere buik
  zou mij ZO gelukkig maken
  dat ik dit gezaag zou staken :)!

 3. Een kruik om de laatste 4 a 5 weken zwanger te overleven maar vooral een wijnkoeler om daarna mijn 9 maand drooglegging in te halen 🙂
  Ik doe mee 🙂

 4. Mijn drank blijft zo wel koel maar pleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee wel de warmwaterkruik.

 5. Gilletje! 😀
  Beiden zullen van pas komen als we deze zomer gaan kamperen!
  Ik heb een lichte voorkeur voor de warmwaterkruik,
  maar ik hoor mijn lief al verlangen naar de wijnkoeler!

  Liefs!

 6. Wahoejihaaa! Wat een geweldige dienaar bent u!
  Deze gekke spullen zetten wel aan het dromen over hebbedingen.. Op een fatboy (veel cooler dan een saaie/harde bureaustoel, met een warme kruik aan de voeten (veel warmer en sowieso meer trendy dan geitenwollensokken) en met een glas koude wijn in de hand (veel leuker dan een energiedrankje om de laatste pedagogigsche theorieën er in te proppen op dit godverderfelijke uur). Wauw, was het maar waar!

  Danku voor de ontspannende leesmomenten tijdens mijn examens. Hoera!

 7. Oh, wat een leuke nieuwe producten! Die wil ik ook graag eens uittesten.
  Gezien het niveau van de lente-zomer tot nu toe, ga ik graag voor de desswerum :).

 8. Mmmmmmm…. Outdoor, daar gil ik voor! Als het even zo mag zijn, gok ik op de koeler voor de wijn.
  Maar warm of koud, ,t is allebei plezant…ik ben met plezier de fatboy infiltrant…

 9. Zou zo’n outdoor Fatboy blijven drijven? De walrus onder de poefs als het ware. Wil ik anders wel es testen op een meertje.

 10. zo’n fatboy zou wegens gebruik aan ruimte voor een ligzetel op mijn terras super zijn! En ook mijn kat zou een gat in de lucht springen 😉

 11. Zelfs op vakantie in Frankrijk pakken wij gelukkig onze favo blogskes mee. En om Dess het hier nogal Werrum is, zou zo’n Waynecooler wel geweldig hard van pas komen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *