De vijf van de jaren 90 uit mijn hart.

Oeh baby. De jaren 90, dat is dus zonder overdrijven mijn decennium, muzikaal. Toen zij dus haar vijf van de jaren 90 deelde, en ik besloot dat ook te doen, concludeerde ik als snel dat ik er niet zou komen met één lijstje. Daarom begin ik vandaag met de eerste vijf nummers die in mijn hoofd komen als ik denk aan mijn jaren 90. Denk daarbij: de jaren van het jeugdhuis, de chirofuiven, de Krawietel en de lange nachten. Morgen doe ik de beste festivalnummers van de nineties. Woensdag krijgt ge een Belgisch lijstje, donderdag de liedjes die mij doen janken, vrijdag mijn persoonlijke guilty pleasures. Een reeks, zowaar, laat dat sponsorgeld maar komen.

Maar nu eerst: de muziek van mijn hart, toen dat hart nog maar één keer ofzo gebroken was. U zal ook snel opmerken: ik had een onberispelijke muzieksmaak in die tijd, en toen al een voorliefde voor jongens en gitaren.


13 thoughts on “De vijf van de jaren 90 uit mijn hart.

  1. Ow yeah. Lijstjes als dit zouden mij bijna terug aan het bloggen krijgen. Ik kijk uit naar de rest!

  2. Wow, dit lijstje doet mij sterk vermoeden dat we op dezelfde fuifjes en dezelfde concerten waren. I loooooooove the nineties!

  3. Ik heb mijn lijstje al gepost bij Lilith, maar Sugar! Die was ik vergeten. Ze mogen er eigenlijk ook nog bij.

  4. Ik zou je lijstje zoooo graag zien… Maar helaas, ik denk dat er IT-gewijs iets mis loopt, bij jou, of hier bij mij.

    1. ik denk dat het aan ipad/iphone ligt? Ik kan ook geen youtube-toestanden zien daarop alleszins.

  5. Oh, mijn man mag dit niet lezen of hij laat mij direct vallen en komt u schaken. (Hij leeft in de illusie dat meisjes nooit echt even hard van Dinosaur kunnen houden)

    1. Ge zijt veilig, Dorien. Mijn eigen man werd gisteren helemaal puberaal verliefd toen ik aan het opzoeken was en liet horen wat ik had gekozen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *