Day: June 22, 2005

projecten

i. wil nieuw speelgoed.

Ik heb me lang kunnen bedwingen, maar de laatste weken wordt de drang echt wel groot: ik wil een echt digitaal fototoestel.
Sinds dit weekend is het hek helemaal van de dam, want Willem had op een BBQ een leuk stukje speelgoed mee, dat bovendien ook wel betaalbaar was: 400 euro, met alles erop en eraan (extra kaart enzo). Anyway, ik dus al helemaal enthousiast. Tot meneer-mijn-lief de realist kwam uithangen.
Hij vindt dat ik beter nog wat centen kan sparen tot ik iets deftigs kan kopen. Toegegeven, ik zeg altijd dat ik graag een toestel wil waar ik veel andere lenzen op kan steken, en waar ik zelf alles kan instellen ook. Maar al die zin voor realiteit ook altijd.
Een zekere ervaren fotograaf bevestigde de redenering van lief nog een keer de volgende dag. Dus we zullen maar luisteren zeker.

Gisteren dan, kwam klijn hier een beetje zout in de wonde strooien door het toestel te tonen dat ze voor haar wederhelft heeft gekocht. Grmpf.
Enige voordeel: ik ben nu volledig gewonnen voor het idee van een duurder toestel. Nu nog niet, maar ik wil alvast een beetje dromen.

Ik twijfel nu alleen nog tussen deze combinatie(*) en deze.

Advies, meningen en interessantere sites qua prijzen zijn welkom.

(*) update: link werkt blijkbaar niet achteraf. Alleszins: Canon EOS 350D 18-55mm + 55-200mm + BG-E3 Kit voor €1,089.00, dat was het.