Day: October 10, 2005

mediagedoe

Fillem

Oh. En vandaag is het filmfestival begonnen, dat ook. Vanmorgen in het wakkere gezelschap van Bruno naar Verlengd Weekend wezen kijken. We waren zeer misnoegd dat er op dat ongoddelijk uur nergens koffie te verkrijgen viel in de buurt van de Decascoop, maar de film was wel lekker. Recensie leest u vanzelfsprekend hier. En fyi: ik heb twee keer een beetje gehuild. Janet dat ik ben.

vriendjes

Repetitie

Ik denk dat onze buren onderhand wel denken dat wij een beetje gek zijn, hier. Dat is ook wel een beetje zo, maar niet zo gek als het lijkt.
Op maandag en op donderdag is er hier nl. repetitie. Van de nieuwe comedy-show van lief. En dat gaat met het nodige geschreeuw gepaard. En met rare liedjes en vreemde dansjes.

Insane. He’s insane, I tell you.

eten

Witloofjes

Vandaag een recept voor de durvers onder u. Het lijkt niet zo evident qua combinatie, maar heb vertrouwen in i.: het smaakt opperbest. Witloof is het basisingrediënt, een kwartier is de bereidingstijd en u serveert het bij vlees. Varkensgebraadje, lamskoteletje, u kent dat wel: dat gedoe dat u bij de slager koopt. (more…)

En al

Job

Als Michel dat mag, ik ook.
Is er iemand op zoek naar een part-time job? Digitale leerplatformen en ePortfolio’s zijn het onderwerp. Training en ondersteuning op een Hogeschool + uitwerken van project rond ePortfolio’s uw taak.

In de comments en ik contacteer u!