Month: February 2006

mediagedoe

Het geheim.

Vanavond, binnen een uur om precies te zijn, zal “een zeer bekende belg” het podium van de Bal Infernal beklimmen voor zijn allereerste stand-up act. Er worden opnames gemaakt voor een tv program dat ik niet mag vermelden. Er mag niet geweten zijn wie het is. Ik weet het zelf ook nog niet. En als we het zouden weten, dan moest het toch geheim blijven.

Ik ga straks kijken en ik ga het morgenochtend verklappen, hier op kerygma.

*loopt fluitend weg*

klantenbinding, zo heet dat.

projecten

Consultanc-i.

Vandaag heb ik de hele dag doorgebracht hier, in gezelschap van deze meneer, en die en deze. En we hebben ons brain gestormd over dit project.
We hebben op de noen broodjes gekregen met kouwe plat.En fruitsla toe. Na de noen hebben we gepraat over communities en over het project. En over dat ik meer bezoekers heb dan hem, hoewel ik zelf vind dat ik minder interessante dingen schrijf. Ik denk dat het zoiets is als Big Brother dat meer kijkers heeft dan Terzake.
Daarna zijn hij en ik nog eens over het project wezen praten in de training die hij aan het geven was aan deze mensen. We hebben weer uitgelegd dat er geen antwoord is op de waarom-vraag, behalve dan “voor de leute”. En we hebben nog eens verteld over dat we eigenlijk niet zo van strategie doen. En dat we geen businessplan hebben en geen marketing.

Tot slot zijn wij naar Gent terug gereden, en in de auto hebben we het gehad over salon-socialisme en over sluipwegen nemen om files te ontwijken.

Het was precies van echte consultants en al.

mediagedoe

Big Bro.

Oew. Big Brother is begonnen….

En volgens de site zit er niet alleen een zwangere madam in (what’s that all about, trouwens?) maar ook een HIV-positieve jongeman. Want hij wil de dingen bespreekbaar maken. Wel. Ach. Ow.
HIV-kenny komt op dit moment op tv en hij wil zijn geheim niet kwijt. Jammer dat het wel al op internet staat.
Ik was al wat te laat, en er waren er al drie binnen voor onze Kenny. Een overzicht.

Kirsten is 23, blond en Limburgs. Ze is werkzoekend en dat hoeft niemand te verwonderen, eigenlijk.
Haris is ook van Limburg. Hij is 26 en coiffeur. Volgens zijn vragenlijst zijn zijn hobby’s luchtgitaar spelen (ai), fitness, auto’s opmaken (dubbel ai) en andere vrouwen. Andere vrouwen, Haris? Dat is tof om te lezen voor uw vriendin waarmee ge samenwoont. Manneken toch.
Mike is van Gent en is tot hiertoe het brein van de bende, zo lijkt me. In het land der blinden is éénoog koning.
En dan is er Kenny, natuurlijk. De man is goochelaar. En HIV-dinges, dat zullen we in de komende weken waarschijnlijk honderd keer horen.
An is de volgende kandidate en het is een schoon meisken, vind ik. Het is dan ook een schoonheidsspecialiste (mijn eigen humor daalt met de minuut door BB). Ze zegt: “Favoriete kranten, tijdschriften: Dag Allemaal, Cosmopolitan. Kranten lees ik zelden, ik ben daar altijd mee aan het vechten.” en dan verwacht ze dat ik haar niet uitlach?
Bart is dubbel zou oud als de rest denk ik, en het is een lasser. Een goei vakman is altijd een plezier om in huis te hebben, zeker als zijn favoriete tijdschriften Dag Allemaal en Blik zijn.

*zucht*

probleem: ik ging van BB een nieuwe eurosong-reeks maken. Maar na een half uur is het mij al kotsbeu. Sorry, lieve lezers: ik ga naar Canvas zappen ofzo, denk ik.

projecten

Brunch Boekentoren.

Geef toe: een mens moet van tijd tot tijd eens eten. Waarom zou u dat bij gelegenheid eens niet doen op Gents meest befaamde toren, met een uitzicht tot aan de kerncentrale van doel…

Op 11 maart kunt u genieten van een brunch op de hoogste verdieping van de Boekentoren. Deze exclusieve brunch wordt verzorgd door de befaamde traiteurzaak Wickerhoff. De startwaarde van de brunch bedraagt 25 euro per persoon.

Bieden kan door een telefoontje op dit nummer: 0485/966.016

Spreek uw

naam en voornaam
telefoonnummer
aantal personen
bedrag dat u biedt per persoon
in en wij bellen u zo snel mogelijk terug!

Bieden kan tot en met 8 maart en iedere dag kunt u op boekentoren.be lezen wat de huidige minimumprijs is van de brunch.
Op 9 en 10 maart worden de winnaars van de brunchveiling gecontacteerd.

Er is plaats voor 30 personen.