Day: March 5, 2006

mediagedoe

De Parelvissers – week 2.

In uitgesteld relais heb ik net gekeken naar de tweede aflevering van De Parelvissers en mijn enthousiasme is nog gestegen, eigenlijk. Ik vind het spannend. Ik denk dat Stevenn misschien gelijk heeft, maar aan de andere kant zal dat een beetje evident zijn. Misschien. Ik weet niet.
Maar ik vind het goed! Loving it! Applaus!

Ja!

Zondag, Zo-onda-ag, vandaag ben ik de hele dag…

Twee musea, een koffiehuis, een jazz-café voor het aperitief, een bitchin paella in een fijn Spaans restaurant en een comedy-voorstelling: deze zondag zorgt ervoor dat ik weer een massa schrijf-inspiratie heb voor Gentblogt….

En heeft u trouwens gemerkt dat het vandaag – uit de wind en in de zon- met een beetje fantasie op een heuse lentedag begon te lijken. Ik heb dan ook principieel een hele namiddag mijn nieuwe zonnebril opgehouden.
Het is nu slechts een kwestie van weken (wat zeg ik: misschien slechts dagen) voor het leven waar mooi en zonnig wordt.

*juicht*

En al

Hometown-stress: het resultaat.

– Geert (niet Hoste) heeft dat goed gedaan, hoewel zijn nogal absurde humor niet altijd even goed werkte op het Zomergemse publiek
– My darling rules big time. Het ging hier alweer om een volledig ander publiek, helemaal andere omstandigheden en alweer was er applaus, veel gelach en een enthousiasme achteraf. En ik weer trots natuurlijk.
– Als er in Gent een café zou zijn waar er zo’n grote keuze aan hapjes zou zijn als in De Scheve Zeven, dan was dat hét café waar ik iedere week zou aan de toog hangen. Zo lekker,maat.