Day: March 26, 2006

mediagedoe

De Parelvissers – aflevering 5.

Eerst en vooral: weet iemand of dit de voorlaatste aflevering was? Als dat zo is dan zal ik in de loop van deze week eens mijn theorie uiteenzetten.

Ik blijf ondertussen nog steeds bij mijn mening dat dit coole televisie is. Zo spannend maat.

Ja! vriendjes

Baby says Boom (2)

Een tiental dagen geleden kregen R. en L. hun dochter Rika.
Gister is, precies op de uitgerekende datum, vriend C. papa geworden van León. Moeder en kind stellen het, naar het schijnt, uitstekend. Olé! En van harte geproficiateerd, dat spreekt voor zich…

Volgende op de planning: San.

Update: bij San is het ook begonnen!

ongetwijfeld live te volgen op Tales of Drudgery & Boredom de komende uren.

internet Neen!

Awoert webstats!

Zelf gooiden we het onding er maanden geleden al af, op aanraden van Pietel die het toen van Wereldkeuken had. Blijkbaar zijn er echter nog steeds veel mensen die de teller van Webstats4u gebruiken (het vroegere Nedstats) want ik krijg bij het ronsurfen nog steeds om de haverklap die popups tegen de blocker aangegooid.
Het is dringend tijd voor een kleine campagne, want niet alleen genereert deze teller irritante reclamepopups, nu blijkt dat die mannen ook spyware verspreiden via hun teller.

Een dubbele oproep dus:
(1) als u nog zo’n teller op uw site heeft, gooi hem er alstublieft af.
(2) als u een weblog heeft en die smeerlapperij werkt ook op uw systeem: spread the word.

Neen!

Viezerik

En trouwens, mevrouw of meneer die hier aan onze deur een vuilzak of twee in het water heeft gekieperd deze nacht waardoor het hier al drijfvuil is wat de klok slaat: heeft u nu werkelijk geen manieren?
Schaam op u, een vloek op uw nageslacht en ik hoop van ganser harte dat de milieupolitie u vindt en u vijfdubbel beboet.
tsss.

Neen!

Tempus fugit.

Deze nacht ging de tijd nog sneller voorbij dan gewoonlijk al het geval is: opeens zat ik om vier uur nog aan de toog in den Bal Infernal, terwijl ik het voornemen had gehad om eens vroeg slapen te gaan. Een optreden in Oostmalle, een feestje met een dansende Braziliaanse (met pluimen in heur gat), een vertrouwde barkruk en de verandering van het uur hebben daar anders over beslist.
Ik ben één van die janetten die daar dus last van heeft, van die uursverandering. Mijn ritme raakt er volledig van in de war en ik voel me nog chaotischer dan anders. En dat terwijl ik normaal gesproken nu niet echt een regelmatige manier van leven heb.
Als ik dus de komende weken klaag dat ik moe ben, mensen afsnauw en van de eerste de beste mug een uit de kluiten gewassen Afrikaanse olifant maak: u weet hoe het komt.