Day: May 30, 2006

internet

eFactornet.

Als het goed is, dan mag het ook eens gezegd worden. Vorige week kreeg ik een nieuwsbrief van eFactornet, en die doen blijkbaar aan hosting&domains. Ik had me daar niet op ingeschreven, maar het was een interessante nieuwsbrief én in beleefd en proper Nederlands, dus ik dacht: ah, waarom ook niet.
Vandaag echter bleek ik op korte tijd verschillende mailtjes te hebben van mensen die een reply hadden gedaan op die mailinglist. Iedereen van de mailinglist krijgt dan blijkbaar die reply.

Euhm. Net iets te veel van het goede en ik was dan ook al behoorlijk pissig over zoveel ongewenste mail. Bovendien zijn internetmensen die zo’n fouten maken niet echt mensen van wie ik nog handige tips krijgen wil. Ik dus naar de site van die mannen. Ik heb daar in de contactpagina een berichtje achtergelaten met daarin de dringende vraag om mij onmiddellijk uit hun bestanden te halen en eerlijk gezegd: het was nogal pover met mijn beleefdheid…een “beste” hebben ze gekregen, maar “groetjes” waren er niet bij (oe, wat ben ik toch een rebel en al).

Anieweeiz. Eén minuut en twintig seconden later had ik een vriendelijk mailtje van ene Ronny terug.

Beste,

Wij zullen het nodige doen en verontschuldigen ons voor de eventuele
overlast.

Met vriendelijke groet,
Ronny Weltens
eFactornet

Zo hebben wij dat gaarne zie. Snel antwoord en correcte afhandeling.
Dus, beste Ronny, als ik vanzeleven die sloebers van Dreamhost.com eens buitenschop, dan zal ik eens kijken wat eFactornet te bieden heeft. Op voorwaarde dat jullie tegen dan jullie mailinglijstje onder controle krijgen, afgesproken?

mediagedoe

Chris Rock.

Gisteren DVDtje gekeken van Chris Rock en deze willen we u niet onthouden…

The whole country’s got a fucked up mentality. We all got a gang mentality. Republicans are fucking idiots. Democrats are fucking idiots. Conservatives are idiots and liberals are idiots.

Anyone who makes up their mind before they hear the issue is a fucking fool. Everybody, nah, nah, nah, everybody is so busy wanting to be down with a gang! I’m a conservative! I’m a liberal! I’m a conservative! It’s bullshit!

Be a fucking person. Listen. Let it swirl around your head. Then form your opinion.

No normal decent person is one thing. I got some shit I’m conservative about, I got some shit I’m liberal about. Crime – I’m conservative. Prostitution – I’m liberal.

mediagedoe

Claudia.

Ik heb het maar een paar keer gezien, het programma van de solliciterende managers, maar ik denk dat ik de laatste paar weken toch ga volgen, want alle mensen die op mijn zenuwen werkten zijn ondertussen afgevallen. Olé.

Bovendien heb ik nu ook een favoriet om voor te supporteren: Claudia is niet alleen de enige overblijvende vrouw (wat voor mij al genoeg reden is om voor haar te zijn), het is ook nog eens een echte weblogmadam.

Go Claudia!