Day: August 23, 2006

mediagedoe

Op televisie.

Kijk, misschien is dat een zeer sympathieke jongedame als ge die in het echt kent, maar Belle Perez geeft mij echt de kriebels. En niet op een positieve manier.

projecten

Huizen – de jacht is geopend.

Eigenlijk ben ik al vijf jaar aan het uitkijken naar een huis. Voor zover je een driemaandelijks bezoek aan immoweb en af en toe eens bellen naar een nummer op een plakkaat “uitkijken” kunt noemen. Het hoeft dan ook niemand te verwonderen dat ik nooit iets gevonden heb.

De vakantie hebben lief en ikzelve echter besloten dat we iets ernstiger gaan worden in onze zoektocht. Gisteren al maar meteen gestopt aan een leuk huis in een fijne buurt. We waren er helemaal wild van: 5 slaapkamers (+nog 1 onafgewerkt), in behoorlijke staat, een klein stadstuintje op de Zuidkant. Maar jammer genoeg ligt de vraagprijs zo’n 50.000 euro boven ons budget. Denken we. Want eigenlijk weten wij niet zo goed wat ons budget is. We weten wat we hebben en wat we willen afbetalen, maar wat we daarvoor kunnen lenen en hoeveel kosten van notaris en schuldsaldoverzekering erbij komen: geen idee. Hell, het is al een wonder dat ik het woord “schuldsaldoverzekering” ken, vind ik.
Vanmiddag dus eens een telefoontje plegen naar De Immotheker, zodat we de mogelijkheden een keer in kaart kunnen brengen.

Ondertussen, Gentse lezertjes: hou uw ogen en oren open voor leuke huizen in uw buurt en laat ons iets weten als jullie iets zien….