Day: December 12, 2006

projecten

Vrienden van Gentblogt zijn ook vrienden van Kerygma!

Oh, ik weet het: iedereen wil graag vriend zijn met mij. Ik kan u geen ongelijk geven: ik ben redelijk stabiel, ik heb een toffe kat , ik kan lekker koken en ik ben proper op mijn eigen. Wat wil een mens nog meer?

Vanaf vandaag kunt u deze vriendschap met een eenvoudige overschrijving kopen. Want wij zijn daar heel categoriek in: vrienden van Gentblogt, dat zijn ook vrienden van Kerygma. Twee vliegen in één klap, zowaar, en dat al vanaf 5 euro!

ik ben een vriend van gentblogt!

De korte versie: Gentblogt is een hobbyproject en wij willen geen reclame. We hebben echter geen geld meer. Dus nu willen we graag dat u ons geld geeft.
De lange versie: van naaldje tot draadje uitgelegd op Het Project zelf.

Ja!

Boogie Woogie.

Santa Boogie, die heeft zijn naam dus echt niet gestolen. Hij heeft afgeknipte gitaarsnaren tot zijn nieuwe speelgoed gebombardeerd. In een volgende fase leren we hem accordeon spelen.

En al

Kapot.

Ik ben een beetje kapot, ik. Het was vandaag van beurs en sleuren met dozen en van lesgeven en van projectweek begeleiden en daarstraks van project-maandvergadering.

Toen ik net mijn botten uitdeed slaakten mijn benen/voeten een zucht van verlichting. Hakken van 10 cm: very stylish indeed maar niet zo’n goed idee als je 15 uur rond moet hossen.