Day: March 14, 2007

En al

To do-lijstjes als ge de vogelgriep hebt.

Ondertussen gaan we de derde week van mijn ziek zijn in. Het is allemaal nog steeds draaglijk, hoor en ik heb bijna geen koorts meer. Maar de afgelopen twee dagen heb ik keelpijn alsof iemand met een vlijmscherpe rasp over mijn amandelen heeft geschraapt. En gezwollen klieren. Bahbahbah.

Lief noemt dat bij een naam die ik ondertussen alweer vergeten ben, het is iets met infectie en het betekent dat iemand verzwakt is na de griep en dan meer andere infecties kan krijgen.

Over landbouw gesproken: ikzelf dacht ondertussen dat het vogelgriep was, daarnet. Ik las de symptomen en dacht: haha, dat is het. Bleek dat ik de symptomen van kippen die vogelgriep krijgen aan het lezen was. Luchtwegproblemen, overvloedige traanvorming, gezwollen kop. De “daling eiproductie” kinda gave it away, though.

Alleszins. Het nadeel van al een paar weken niet 100% gezond rond te lopen, is dat de dingen zeer veel energie beginnen te kosten. In die mate zelfs dat ik (boven op mijn bureau aan het werken zijnde) op mijn ToDo-lijst heb gezet “Naar beneden gaan om een fruitsapke” en dat ik daar dus nu ongelooflijk tegenop zie.

*zucht*

Neen!

Gmail zijn fuckers.

Mijn handen zijn precies afgekapt, nu ik al een poos niet meer op gmail kan. Kaka: ik ging een interview uitschrijven en alles wat ik nodig zitin mijn gmail. Ik wil de stageroosters doornemen voor morgen, maar die zitten in mijn mailbox. Straks ga ik nog moeten stoppen met werken zeg.

Damn you, google, damn you.

*zwaait vuist*