Day: March 31, 2007

En al

Stress.

Straks moet lief spelen, hier in Merksem. En het zoemt, buzzt en gonst hier van de stress. Niet van hem, evenmin van mij (hoewel ik de vreselijke verantwoordelijkheid heb twee keer het licht aan en uit te doen), maar wel van de vijf andere mensen die vanavond voor het eerst moeten spelen.
Nigel, die doet namelijk workshops waarin hij ambitieuze jongelingen laat kennismaken met standupcomedy. Het sluitstuk van die workshops is vijf minuten optreden, en dit keer is dat zowaar in het voorprogramma van lief.

Spannend hoor.

Ja! vriendjes

Hoera voor Hans!

Gisteren ging ik naar -zoals dat in kringen van mensen die die terminologie hanteren heet- de vernissage van Ladykiller Dekeyser zijn expo en boek.
Zoals op Het Project te lezen valt:

Vandaag is de laatste dag dat u naar Brussel moet trekken om het werk van Hans Dekeyser aan de muur te zien hangen. Gisterenavond werd in de voormalig UCO-spinnerij Jules de Hemptinne het boek “Gent/Rabot. De teloorgang van de textielnijverheid.” voorgesteld, waarin een reeks foto’s van Hans Dekeyser werden opgenomen.

Die foto’s worden -samen met een aantal projecties– tentoongesteld in de spinnerij aan de Kolveniersgang.

Rabotbeelden kadert in het project Memory On/Off. De projecties en tentoonstelling zijn toegankelijk van zaterdag 31 maart tot en met zaterdag 7 april van 14 tot 18 uur (gesloten op maandag). De toegang is gratis.

De Flickr-set is hier te vinden. De moeite!