Day: April 26, 2007

internet

Verse links.

Gisteren was Tom aan het zagen op de google talk over mijn linkenlijst. Ik zal niet verder in detail treden, maar het kwam erop neer dat hij jaloers was dat hij er niet instond. Omdat hij over het vorige onderwerp — mijn botten en hoe oud die wel zijn — twee weken heeft doorgedramd (werklozen en variatie, het wordt nooit wat), heb ik mijn links maar eens aan een update onderworpen.

En zoals het een goede communicatieverantwoordelijke betaamt deel ik vanaf nu het bloglandschap (mijn lief niet meegerekend) op in twee delen: zij die wel aan het project meewerken, en zij die dat niet doen. Makkelijk zat.

En al projecten

Ambetant dat dat is jong.

In onze nieuwe buurt wonen veel katten, dat hebben we ondertussen al gezien: er is een witte bij de buren, er loopt een tijger rond en ik heb ook al een zwart katje zien zitten. Om te vermijden dat die allemaal gezellig bij ons komen hokken gaan we zo’n luik installeren met een magneetsysteem en Santa Boogie krijgt dan een bandje met een zendertje. Space kitten en al. Bovendien willen we de kat ook een kokertje laten dragen met naam en adres. Het is per slot van rekening een geheel nieuwe omgeving en we zijn nogal gehecht aan ons beest.

Dat impliceert wel dat Boogie een halsbandje moet dragen en dat terwijl hij ondertussen al bijna twee jaar de nudist onder de katten van Sluizeken-Ham is: geen vlooiending of geen adrestoestand aan zijn nek.
Sinds vanmiddag zijn we vast met de gewenning begonnen. Santa Boogie kreeg een zwarte bandje aangemeten bezet met gouden sterren. Een prachtige mix tussen stoer en kitsch, zoals ook zijn karakter is.
Alleen is hij er dus niet echt van gediend. Hij krabt en trekt aan het bandje zonder ophouden en hij schudt de hele tijd met zijn hoofd.

En ik zweer u dat hij mij beschuldigend aankijkt als hij voorbijloopt. Ik slaap met één oog open vannacht.