Day: May 18, 2007

projecten

Het begin van een nieuw hoofdstuk.

Sommige mensen houden er een zwangerschapslog op na, maar hier op kerygma zult u de komende maanden waarschijnlijk teenentander over verbouwen lezen.

Te beginnen met: wie krijgt er in godsnaam in zijn hoofd om een tapisplein vast te lijmen op een balatum en die balatum op een planken vloer? En dan vooral op een moment dat de lijm zwaar in reclame was in den Brico, blijkbaar, want het spel is zo vastgeplakt als maar kan.

Edoch: alle tapijt, balatum en allerlei stoffige vuiligheid (Traplopers. Hoe vies is dat niet jonk.) dat naar andere mensen ruikt is vandaag uitgebroken door mijn fantastisch lief en mijn al even fantastische papa.
De (ja hoor: fantastische) mama en ik hebben gesleurd met tapijten, alles verzameld in de living en onderwijl ook nog eens de helft van het behangpapier in mijn bureau afgestoomd.

Het goede nieuws is dat de vloer die onder de brol zit zeer mooi donker hout is en in goede staat. Het slechte nieuws dat het onderste deel van linoleum hier en daar is blijven plakken, waarbij hier en daar zowat het grootste eufemisme is dat ik de afgelopen jaar heb gebezigd.

De komende weken zijn de codewoorden dus decapan, steekmes en plastiek handschoenen. Ge moet maar roepen é, als ge niet weet wat te doen, kinders.

IMG_8490

IMG_8500

IMG_8505

En al

Een wijf? Moi?

Na een halve dag op bottinen roepen mijn voeten “hoera” als ik mijn hakschoenen aandoe.

Er is veel veranderd, sinds mijn chirojaren, zoveel is duidelijk.