Month: October 2007

Ja!

Jawel.

Ik heb lijk het beste lief ever, wist u dat? Niet alleen is hij grappig, lief en heeft hij een X-factor van hier tot in Moskou, hij speelt ook nog eens gitaar, draagt geregeld een blauw T-shirt en hij zorgt goed voor mij. En on top of that: hij koopt fantastische cadeautjes.

Vandaag heb ik namelijk mijn verjaardagscadeau gekregen (Op mijn verjaardag zelf was het nog niet binnen. Ik heb gezegd dat hij fantastisch is, niet dat hij georganiseerd en vooruitziend is.) en ik ben een redelijks euforisch over. Een tijd geleden had ik mijn zinnen gezet op een boek van Le Corbusier, maar dat idee gauw laten varen wegens Limited Edition en te duur en vooral een hebbeding en we hebben een verbouwing dus een mens moet niet zo onbezonnen geld uitgeven aan boekjes. Vandaag in mijn pakske:

(7/365) Le Corbusier

Drie delen, prachtig ingebonden, schitterend van druk, in een verzamelbox. Zotjes is hij, mijn lief.

Ja!

Hoe mensen die het vriendelijk vragen op Kerygma altijd hun goesting krijgen.

En dan zeker als ze met complimentjes en lieve woorden gooien.

ik werk als Brand Manager voor Special K en volg je blog al een tijdje. Niet alleen omdat ik je goed geschreven en vaak grappige posts persoonlijk graag lees, maar ook omdat Kerygma helemaal past bij het profiel van onze Special K-consumentes: creatieve, actieve en trendsettende jonge vrouwen.

Net daarom wil ik je graag de leuke ontbijtactie voorstellen die we momenteel op specialk.be organiseren. Je vindt er een videowall waarop je jouw eigen filmpjes kan plaatsen over jouw ochtendverhalen, van je droomochtend tot je grootste ochtendblunder. Je kan er nu reeds enkele verhalen van andere vrouwen bekijken.

De mooiste, origineelste of wildste filmpjes maken kans op een luxueus kasteelweekend ter waarde van maar liefst 229 euro. Als je jouw stem uitbrengt op een ander filmpje of als je een filmpje oplaadt, maak je bovendien kans op een champagneontbijt voor twee.

Ik ben ervan overtuigd dat onze actie jouw lezeressen zal aanspreken. Ik zou het dan ook een grote eer vinden mocht je de actie op jouw blog willen vermelden en me zo je mening laten weten. En waarom zou je zelf ook niet deelnemen? Met jouw originele invalshoeken maak je zeker een goede kans

Je kan de videowall bekijken via volgende link:
http://www.specialk.be/wask/breakfastrituals/index.jsp?lg=nl&country=be

Met hartelijke groeten,

Wat leren wij daaruit?
1. Lieve Kerygma-lezeres, u bent een creatieve, actieve en trendsettende jonge vrouw.
2. U mag filmkes insturen en dan kunt u een weekend of bubbelgodendrank winnen. Hoera!
3. De mensen van Kellogs zijn er blijkbaar op slinkse wijze achtergekomen dat ik ooit een paar maand zowat op Special K en Red Bull heb geleefd. Een uitstekende combinatie en suitable for breakfast, lunch and dinner. Als ge er af en toe een fruityoghurt tegenaan gooit, hebt ge alles wat ge nodig hebt.

P.S.: mensen die mij BONGO’s schenken, die krijgen ook hun goesting, dat spreekt voor zich. Maar daarover later veel meer, ongetwijfeld. De post is traag, het aangestreepte weekend nadert…

Neen!

Huh?

kweetnietgoeze, maar als ze op Stubru altijd maar bezig zijn over “een stralende dag” en “wat een mooie herfstmaandag”, terwijl het hier al gans de dag regent én het nu dus ook echt stikdonker is als ik klaar ben met werken, dan word ik daar dus redelijk ambetant van. Sejieus.

werk

Open Source op onze school.

Ik ben daar behoorlijk trots op, ja. En blij dat we de stap durven te zetten bij ons op school. Misschien gaan we grandioos op onze bek, maar ik ben eigenlijk van het tegendeel overtuigd.

Een interview met mezelf en collega cindy vandaag op Gentblogt. Ge moet het maar eens lezen, als het u interesseert.

En al

Op het randje.

Kent u dat, die dunne lijn tussen ziek en gezond? Daar balanceer ik nu al drie dagen op: ik heb een klein beetje koorts, een beetje pijn in mijn armen en schouders en rug, al een paar dagen geregeld zware hoofdpijn. En ik ben een slappe schotelvod.
Ik weet waar het aan ligt, daar niet van: te weinig ontspanning, te veel gewerkt. All work and no play makes i. unhealthy. Dus vecht ik met de wapens die ik heb, de laatste dagen. Een bad af en toe, met een boekje in plaats van een cursus. Op tijd slapen, en uitslapen. Een wanhopige huisvrouw op zijn tijd, een fruitsapke bij het ontbijt en een neurofen als ik pijn heb.

Niet ziek worden is heel belangrijk, nu. Het eerste semester heeft een beperkt aantal lesweken en die zitten propvol, want er moet veel leerstof gezien worden voor januari. Alles wat we zouden missen, moet ingehaald worden. En dat is quasi onmogelijk. Ik hou de lijn dus nauwlettend in de gaten.