Day: November 8, 2007

projecten

Stof. Overal stof.

Vandaag was mijn held de hele dag in de weer met schuurmachines en gehuurd materieel. Om half zes, na school, ben ik dan ingesprongen voor de afwerking en de kantjes. En het resultaat is zuper: ook de zolder heeft nu een echte planken vloer, en begint trouwens langzaam meer op een bureau te lijken dan op een zolder. Nog twee maand en onze zelf opgelegde deadline om de kamer af te hebben is er. Precies een beetje The Block, bij ons thuis. We gaan voor de kamerprijs, wij.

werk

Teach as you preach.

Op donderdagmiddag wordt er bij ons op het werk vergaderd. De ene keer met de vakgroep, de andere keer met de opleiding, nog een andere keer met een werkgroep of projectgroep. Vanmiddag was er een vergadering gepland van half twee tot vijf. Lang, vind ik dat. Maar gelukkig wordt er op deze specifieke vergadering altijd de nodige verzachting voorzien. In de vorm van cake, koekjes en vele soorten thee. En er is ook een ingeplande pauze, die zo’n tien minuutjes duurt, waarin we een beetje van ontspanning doen. Eens iets helemaal anders, het hoofd vrijmaken.
En zo stonden wij deze middag, omstreeks drie uur, met vijftien collega’s in de gang 1-2-3-piano te spelen. Wijs dat ik dat vind, zo’n dingen.