Day: December 13, 2007

En al

En zeggen dat.

En zeggen dat de enige reden waarom ik daar gisteren over schreef, was dat mijn vingers kriebelden en jeukten. En dat mijn toetsenbord vers geslepen was, maar dat al de andere onderwerpen — die het jeuken, kriebelen en slijpen veroorzaakten — niet voor publicatie waren.
Wegens te pijnlijk, te persoonlijk, te aangrijpend, te veel uw zaken niet. Het is me wat.

Vandaag geen uithaal, ik ben mild gestemd door de medicamenten en het vooruitzicht op een date met de leukste jongen van de wereld. Love and Peace, y’all.

projecten

Oh kijk.

Kijkt kijkt, er is een jongen die vindt dat wij geen journalisten zijn, in de blogosfeer. Een artikel dat hij –overigens niet gehinderd door enige kennis terzake — ongetwijfeld grotendeels heeft geschreven om google-ranking te krijgen. Kijk zie, een steek die ook in het artikel had kunnen staan. En het was bovendien al zo lang geleden dat er nog eens over De Standaard werd gebabbeld op het interweb. Auwtsj, nog ene.
Storm, meet glazeken water. Pure tendensieuze provocatie, zeggen wij hier ten huize.

Ego’s als we zijn, schrijven we er natuurlijk allemaal over. Ik ook, kijkt u maar, ik kan het niet laten. Verontwaardigd, verbolgen en een beetje geïrriteerd, zo klinken de meeste stemmen. En zoals het bloggers betaamt wordt er met allerlei bewijzen gezwaaid die de boude beweringen van die jongen moeten weerleggen. Argumenten, nuanceringen…een mens zou bijna gaan denken dat bloggers nog tot iets anders in staat zijn dan schrijven over de kleur van hun onderbroek.

Hier op Kerygma krijgt u echter geen argumentatie, want wij doen daar niet aan mee. Hier enkel welgemeende Flip Kowlier, waarop wij in lachen uitbarsten en de lichtbak aanzetten om te zien of Dr. Phil zijn fraudeurs al heeft gevonden.

Zwart met oranje en roze bollekes. Het is een mooie, hoor.