Day: January 5, 2008

vriendjes

Help Els aan een man.

Oh my. Ze heeft toch wel aan haar mama beloofd dat ze voor haar 40ste van straat zou zijn zekers? Binnen een paar maanden is dat al. Niet verstandig, Els, zo’n beloftes. Ge verplicht daardoor bijna uw bloggende vriendinnen om mee op zoek te gaan, kwestie van uw beloftes na te kunnen komen.

En neen, dat is helemaal niet omdat uw bloggende vriendinnen zelf niet meer op jacht mogen/kunnen/willen gaan wegens in een relatie en met kinderen in sommige gevallen. Uw bloggende vriendinnen zouden zeker niet compenserend onschuldige vrijgezelle vrouwen zoals gij in de jungle van de amoureuze avonturen sturen om dan — een fris glas witte wijn in de hand — geamuseerd toe te kijken. Zo zijn wij niet. Wij vinden dat niet spannend, kijken naar een vrouw op het veroveringspad. Wij doen dat alleen voor uw eigen goed. En voor uw mama, natuurlijk.

Terzake. Vriendinnen, dames, juffrouwen, madammen, vrouwen, zotte dozen, meiskes en vrouwen zonder weblog (u weet wie u bent) van de Gentse Blogosfeer: wordt het eens geen tijd voor een werkgroepvergadering over hoe we dit alles gaan aanpakken? Met grafieken, potentiële kandidaten, juridische doorlichtingen en politieke lakmoesproeven?

En taart, natuurlijk.

Neen!

Organiseert uzelf eens jonk.

– een lijst in mijn gmail, via remember the milk
– een blog
– een microblogging account, via twitter
– een .rtf op mijn pc
– een papieren agenda
– een grote moleskine met lijntjes
– een kleine moleskine met lijntjes
– een moleskine schetsboek
– een nota-boekje van a.puur.a

Overal staan zinnen, woorden, lijstjes, dingen die ik mooi vind of lelijk. Ik heb blijkbaar een compulsieve drang om dingen te noteren, op te schrijven, te tekenen, te omcirkelen. En nu zoek ik iets van een maand geleden. 100% zeker dat ik het ergens heb opgeschreven, maar waar (insert lelijke vloek hier). Zot word ik daarvan.