Day: August 11, 2008

Ja!

Uitnodigingen.

Al wie trouwens de afgelopen weken een mailke stuurde dat we bij hen mogen komen eten, nu het hier zo primitief is: u bent engeltjes. En we gaan deze week eens naar onze planning kijken en dan beantwoorden we al die mails.

eten

Creatief met keukengrief

Sinds onze keuken dertig centimeters is uitgegraven, zijn er onmiskenbaar problemen met het culinaire gebeuren. In de potten roeren lukt niet meer wegens te hoog, en ik kan niet meer aan de kasten. Dus kook ik sinds dit weekend gewoon boven.
Heb jij dan een kookvuur boven, i? Bijneenik. Maar ik ben wel verwend met een overvloed aan elektrisch keukengrief. Zo heb ik een grillplaat, een wok, een stoomkoker en een microgolf met grillfunctie.

En zo aten wij gisteren kip van het kiekenskot (opwarmen in microgolf), met appelmoes (idem) en patatjes (in de stoomkoker). Vanavond scampi met look in de wok, een salade en een Turks brood.

Tips zijn altijd welkom in de commentaren. Wij eten alles.

projecten

Zeven.

SMS: Wij zijn klaar met uitdelven. Laat maar weten wanneer jullie komen.
Antwoord: Morgen tussen 7h en 7h30, past dat?

De vakantie is voorbij, lieve vrienden. Deze week beginnen de werken. Vandaag opmeten en dingen bestellen, woensdag of donderdag het kot afbreken.