Neen!

Over het grote donkere gat en hoe ik mij *toch* een klein beetje druk maakte.

Ge zijt allemaal ongelooflijk lief, weet ge dat? De laatste week kreeg ik telefoons, berichtjes en een massa mailkes om te vragen waar kerygma was gebleven. Ik ben daar helemaal van aangedaan, hoe mijn virtueel erf blijkbaar gemist wordt. Zo aangedaan zelfs dat ik besloot om heel binnenkort het hele bloggebeuren eens Wat Ernstiger Te Nemen. (Ernstiger heeft altijd hoofdletters in mijn hoofd, sorry)

Binnenkort dus, maar nu ben ik vooral bezig met de wederopbouw van wat verwoest was door mijn voormalige hostingbedrijf. Laten we zeggen dat de doelstelling is: tegen dat ik tien jaar bezig ben, zal ik mijn leven beteren. Stay tuned.
Maar voorlopig zijn we terug. Schilderbuurman Thomas Roose voorzag mij, om dat te vieren, van een nieuwe header, een schilderij dat hij maakte geïnspireerd op de vorige madam. Ik ben mega vereerd, ziet dat van hier.
Verder zit er een massa posts in mijn hoofd. Ik kreeg een leuk cadeau, ik heb een tombola te doen en ik moet u nog zo veel vertellen zeg.

Maar u vraagt zich natuurlijk vooral af waar dit blog eigenlijk was gebleven. En meteen ook de site van mijn lief, Marie haar blog en de site van mijn reizende neef en zijn madam.
Wel, ik heb mij dat ook meer dan een week afgevraagd. Het is ook de vraag die ik meermaals, met variërend virtueel stemvolume en toenemende irritatie, heb gesteld aan de mensen van Dreamhost, waar ik sinds 2005 een stukje server huurde. Ik kan daar kort over zijn: ik weet het nog steeds niet. En ik betwijfel of zij het zelf weten, eigenlijk.
(more…)