Sportvrouw

Ik ken iemand die bijzonder trots op mij zal zijn nu, want ik ben vandaag voor het eerst met de fiets naar het werk gegaan.
Waar ik vroeger woonde moest de fiets namelijk in de kelder staan en die er ‘s morgens uithalen was altijd zo’n gedoe: deur, te kleine lift, deur, nog deur. Dus liet ik het ding staan in de kelder en ging fijn met de auto.
Nu kan de fiets echter op het koertje staan, dus er zijn geen excuses meer: vanaf vandaag blijft de auto thuis.

Lichaamsbeweging! Milieu! Geldbesparing! Fietsvergoeding! Olé olé!

(wel een beetje gevaarlijk die ring. ik heb Lena al vaak uitgelachen met heur idiote fietshelm, maar het is misschien niet zo’n absurde gedachte…)

3 thoughts on “Sportvrouw

  1. Ik heb idd zo’n ding, maar gebruik het al meer dan een jaar nie meer. Al zou ik da weer moeten gaan doen, denk ik altijd als ik weer bijna overhoop gereden ben!

  2. ik heb ook een fietshelm en vindt hem helemaal niet cool, maar krijg hem zonder pardoes op mijn hoofd geplant van mijn gade als ik voor langere tochtjes vertrek. en ze heeft gelijk. liever uncool op de fiets dan een bluts in mijn hoofd moest het eens misgaan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *