Robinzon!

Het is expeditie robinson op de lichtbak en ik heb voor het eerst dit jaar tijd om te kijken.
en straks is er iets waarvan ik denk dat het zoiets gelijk tetteneiland is.

En ik ben Lost aan het tapen, want dat schijnt een bijzonder goeie serie te zijn.

Wat een feest, wat een feest!

10 thoughts on “Robinzon!

  1. Hela, geen slecht woord over tetteneiland he. Hier spreekt een fan.
    Hoe was dat ander ‘iets’ dat op t.. eiland geleek? Heb het helaas gemist…

  2. Over Lost ben ik vooralsnog niet te spreken. Teveel onlogische zaken gebeuren er, en dan heb ik het niet eens over de ijsberen (oeps, verklapt !). Maar de gedragingen van de personages na een vliegtuigcrash zijn gewoon niet geloofwaardig. Voorlopig heerst nog het voordeel van de twijfel …

  3. Lost is me niet tegengevallen. Miischien ligt het aan DM BIS en hun 10 redenen om te kijken, maar ik verwacht nog meer flash-backs, subplots en dingen die we in de verste verte begot niet konden vermoeden van die dutsen op dat eiland.

  4. Lost vond ik super! Benieuwd naar volgende week!

    En die dinges die op tetteneiland lag: ze hadden toch op zijn minst mooie meisjes en jongens kunnen selecteren om deel te nemen…

  5. Joehoe, Jhonnieboy met je kloten buiten, nog 1loser te gaan Carl. Ik hoop dat die oudere macho’s na de laatste uitzending verzuipen in hun egotripperij, zij is niet echt een winnaar maar die 2 ouwe ZAKKEN zeker niet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *