Zondag

Het is zondag en buiten laadt de politie de paarden van de camion. Er zal hier deze namiddag behoorlijk wat gedemonstreerd worden op gebied van orde-diensten, me dunkt.

Grappig is wel dat er in onze straat nu al een vijftal auto’s fout geparkeerd staan, op de trottoir en van die dingen. En dat met al die polizei in de buurt. Zouden de flikken op flikkendag geen boetes uitschrijven? Vandaag zijn ze immers, nog meer dan anders, onze vriend.

Maar bon, het is niet aan mij besteed, die drukte van vandaag. Ik hou sowieso niet zo van al dat BV-gedoe, ik ben ook al geen echte fan van de politie en bovendien heb ik een massa lessen voor te bereiden.
Voeg daarbij een haast slapeloze nacht door rugpijn (frusterend, verdomme) en een ietwat doezelig gevoel in mijn hoofd door de voltaren en u begrijpt dat ik vandaag vooral aan mijn schootcomputertje zal zitten. Werken op zondag rustdag.

bweurk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *