Vrije dag

Vandaag is mijn vrije dag. Ik ben om acht uur opgestaan want had om negen uur een afspraak bij de schoonheidspecialiste. Daarna boodschappen gedaan. Dan naar het administratief centrum voor vernieuwing van onze paspoorten en een attest voor de autodinges. Allebei aan een ander loket natuurlijk. Eenvoud maakt macht mijn voeten. Vervolgens naar het parkeerbedrijf voor een nieuwe bewonerskaart. Het parkeerbedrijf bleek verhuisd te zijn naar de andere kant van de stad, dus gezwind daarhene. Daarna meer boodschappen.

Het is kwart na twee, ik heb nog niet gegeten en ik ben bekaf.

Vrije dag is fun!

12 thoughts on “Vrije dag

 1. Op zaterdag moet ik lessen voorbereiden. Net als op zondag trouwens. En op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag tot heel laat ‘s avonds.

  Ruilen?

 2. Nah. ‘t is overal iets. in’t weekend moet ik ofwel op boekenbeurzen gaan staan of artikels schrijven. Dat laatste moet ik ‘s avonds na mijn werk ook doen.
  Net als de correspondentie van de voorbije dag doornemen omdat ik daar op’t werk geen tijd voor gehad heb. En dan is’t huishouden nog niet gedaan.
  ‘t Zijn zware tijden voor jonge werkende mensen.

  Zouden we ‘ns geen staking organiseren?
  Gewoon, uit verveling ofzo.
  Grmbl.

 3. En ik maar denken dat ik op een vrijdag, ACHTER MIJN BUREAU, eens wat ontspanning kon vinden op kerygma. Lap. Weer mis.

 4. Mag ik ook gewoon mijn strijk komen brengen? Nog meer relaxing, voor mij dan toch … hihi

 5. Komaan i. laat u niet doen , ze zitten weeral eens op de kap van die van ‘t onderwijs ! ‘t Is ‘t zelfde cliché als de luie ambtenaren. Dat al diegenen die dat zo’n droomjob vinden er dan aub zo snel mogelijk naartoe gaan : er zijn veel mensen tekort in ‘t onderwijs : hoe zou dat toch komen ? (alhoewel ik nooit een andere job had willen doen hoor )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *