Site van het jaar

Het is weer site van het jaar-tijd, en u kan stemmen en prijzen winnen. Eerst moet u kiezen voor 3 professionele sites, dan voor drie amateursites (niet verplicht) en vervolgens voor drie blogs. Kerygma is ook bij de genomineerden, in die laatste categorie. Juicht, Vlaanderen, Juicht, want dat betekent dat – onafhankelijk van de uitslag – er op 12 december een fijn blog-feestje zal gehouden worden. In de mail die we kregen stond namelijk:

” We reiken de prestigieuze awards uit op maandagavond 12 december (vanaf 20u). Noteer deze datum goed, want we nodigen jou en je partner uit op dit event. Hou die avond alvast vrij.”

Naar het schijnt is er vanalles voorzien voor de innerlijke mensch. Als dat niet plezant is.

Maar bon, u als stemmer kunt mooie prijsjes winnen.

U mag natuurlijk op mij stemmen, maar weet dat er een aantal andere fantastische weblogs genomineerd zijn, dus misschien moet u die ook een keer bekijken voor u beslist!

Wij kunnen u alvast deze aanraden, die tosgewijs al dan niet in onze persoonlijke top-3 terecht zullen komen. Mijn short-list, zeg maar.

Volume 12. De weblog van de immer aimabele Bruno, jazz- en operaliefhebber, Gentenaar, fotograaf en kenner van de betere film. Bruno schrijft grappige vervolgverhaaltjes en is gewoon een leuke mens.


Huug en Druug
. De weblog van Huugske, onze meest flamboyante Gentse Blogger. Schrijft over wat hem irriteert, wat hem ontroert, en over wat hem doet lachen. Een fijne Gent.blogt-medewerker en uiterst geschikt om pintjes mee te gaan drinken.

.
Appelblauwzeegroen
Jessie (ex-leerlinge van het lief) en Liesbet (die ook bij genthology schoon dingen doet) schrijven hilarische stukjes op deze appelblauwzeegroen. Een generatie jonger dan de rest, maar fukin funny, yeah. Ik bedoel maar:

Het vijfde middelbaar, u kent dat wel. Het jaar waarin u voor het eerst aan het andere (of hetzelfde) geslacht begint te denken in ongeklede termen. Het jaar waarin u op een geheel verkeerd en cruciaal moment over uw eigen veters struikelt en met uw kin op de hoek van een tafel belandt, waardoor u genoodzaakt bent de eerstvolgende maand met een steriele en witte plakker op school rond te lopen. Waarop iedereen u als \’herpes\’ aanspreekt.
– Zwijgt. –

Daar moet een mens toch mee lachen, niet?


Eskimokaka
Het duo-project van Nicodemus en Littl-Q. Nicodemus schuimt het web af op zoek naar de mooiste sites en deelt regelmatig een fruitpap-award uit. Miss Q verblijdt ons sinds kort met ” Tante Q\’s tip van de dag” en schrijft bijzonder grappige stukjes over haar avonturen met de sjoe, het werk en haar geliefde auto.

Pietel Een veelschrijver en sterke fotograaf met één van de meest onderhoudende Vlaamse blogs. Links, verhaaltjes over wat hij meemaakt en vooral veel foto’s. Is één van de trekkers van het 3000-project en ook in het echt een leuke jongen. Hij heeft trouwens foto’s genomen op Lena’s trouwfeest.


7 seconden
Michael schrijft vaak over zijn Jelle, zijn zoontje en over tinternet. Interessant en altijd aangenaam toeven op 7 seconden. Bovendien zou het kunnen dat hij binnenkort een nieuw lief heeft, en dan is een site-van-het-jaar prijs leuk om mee te stoefen bij het nieuwe lief….
Aan u de keuze!


Update: vergeet ik toch wel de site mee te geven zekers. hier is ie.

4 thoughts on “Site van het jaar

  1. Gestemd, maar er staan er meer op waarvoor ik wil stemmen dan ik kan stemmen.

    Waarom staat gent.blogt er niet tussen, vraag ik me dan af.

  2. net de verhaaltjes van bruno ontdekt: geniaal. “Bollaert? Ja chef!” is echt onovertroffen en smaakt naar veel meer!

  3. Proficiat met de nominatie! Je hebt alvast mijn stem.
    Ik hoop dat we winnen. (alhoewel die prijzen er behoorlijk ingewikkenld uitzien voor mijn theoretische geest)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *