Feeds.

Ik schreef een tijd geleden over mijn feeds en hoe ik die order. Ik vertelde toen ook dat ik sommige feeds eerst uitprobeer en ze na een tijdje ofwel afvoer ofwel bij de definitieve selectie stop.
Wel, ik heb me net gerealiseerd dat een blog al verdomd goed moet zijn wil ik hem houden als er geen volledige entries worden meegegeven in mijn reader. Zo irritant maat. Waarom doen jullie dat eigenlijk?
Ik wil echt niet iedere keer moeten klikken naar een weblog om te kunnen lezen wat daar staat. Ik doe dat vaak wel, maar dikwijls heb ik niet veel tijd en moet het in bloglines gebeuren. En als dat niet kan, dan lees ik het weblog in kwestie gewoon niet meer. Simple comme bonjour.

Heeft u dat ook?
Ergert u zich ook aan halve entries of (oh, horror) enkel het doorgeven van titels?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *