Kerygma goes web 2.0

Kijk, dat vind *ik* nu eens een toffe applicatie zie. Waarschijnlijk loop ik hopeloos ten achter en kent iedereen dit al, maar bon:

(klik voor te vergroten, natuurlich)

netvibes is fantastisch!

Ik heb meteen een pagina, met paswoord, aangemaakt met een heleboel dingen erop, en nu zie ik meteen wat ik wanneer moet doen. En mijn mailbox, die van Gentblogt en die van het school in één oogopslag. En het weer, een zoekdingske voor Wikipedia, eentje voor google, mijn delicious-tags en de flickr-foto’s van mijn “friends”. En dat allemaal en van thuis, en van op ‘t werk.

Hoezee!

4 thoughts on “Kerygma goes web 2.0

  1. ‘t lijkt verdacht op wat Microsoft met zijn live.com aan het doen is. Of misschien was die netvibes eerst. Of nog iemand anders. Ik volg dat soort dingen ook maar met een half oog. Misschien is de hype errond al lang achter de rug, en weten wij nog van niets. Niet makkelijk, dat internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *