WordPress 2.0 en de commentaar-teller.

Kijk zie. Voor ne keer dat ik zelf iets uitvogel ivm. computers en al, zal ik het eens wereldkundig maken in een heuse blogpost.
Dan kunt ge het allemaal bookmarken voor als ge zelf wilt upgraden, als dat al op uw netvibes to do-list staat. Bookmarken in uwen delicious, natuurlijk. En op nen T-shirt laten drukken en er de juiste technorati-tags aan toevoegen en al. En dan een foto nemen van uw scherm en die posten naar Flickr. Ha! Zie eens hoe web 2.0 ik ben, maat.

Aniehoew.
Als je WordPress 2.0 installeert (eender welke versie) en je hebt Spam Karma 2 al lopen, dan krijg je problemen met je commentaar-teller. Het onding zegt “geen commentaren” terwijl er in werkelijkheid al 1, 2, misschien zelfs tien-tal-len commentaren zijn. Aangezien bezoekers van uw belangrijke en wereldbefaamde weblog daardoor zouden gaan twijfelen aan uw populariteit (“wa-at? die heeft hier nog geen enkele commentaar zeg! wat een loser!”, u kent het wel), wilt u dat natuurlijk vermijden. En wel alsvolgt:
– Gooi de hele SK2-folder uit uw plugin-dir
– download de nieuwe versie van de SK-site en pleur die hele handel opnieuw in uw plugindir
-activeren op de plugin-pagina, configureren en hopla, u kunt er weer tegenaan.

* trekt een computer-wizzard-gezicht*

5 thoughts on “WordPress 2.0 en de commentaar-teller.

  1. Tiens. Ik heb daar nochtans geen last van. Anderzijds: SK2 is best wel machtig goed! Ik heb die zelf ook nog heel lang gebruikt. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *