Olé.

Ik zeg u: als het enigszins mogelijk is, werk ik de eerste helft van de week iedere dag tot een kot in de nacht, zodat ik het eind van de week en in het weekend de hele dag in mijn bikini op ons dakterras kan liggen.


Echt waar.

8 thoughts on “Olé.

  1. En ze kunnen maar zien dat het één dag langer blijft duren, zodat Robbie W. voor een feestje in de ondergaande zomerzon kan zorgen !

  2. Ik denk dat ik deze week voor de eerste keer sinds het verlaten van het ouderlijk nest ga hunkeren naar ons rustig terras bij ‘de oude kale’, alwaar ik tot vorige zomer onder de schaduw van een oude notelaar en met een frisse ice-tea zat te genieten van ‘t zonneke.

    Ik zou zeggen: op naar het terras van De Jos/Charlatan, maar naar ‘t schijnt mogen ze het niet meer buiten zetten.

  3. Waar haal je die voorspellingen vandaan, toch niet van weeronline.be want dat gaat maar tot zondag?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *